Afscheid - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Jeroen Risseeuw - WaarBenJij.nu Afscheid - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Jeroen Risseeuw - WaarBenJij.nu

Afscheid

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen

25 Januari 2008 | Nederland, Hoofddorp

Hier dan het eerste "echte" berichtje. Na zondag alle familie en kennissen gedag te hebben gezegt had ik gisteren nog een afscheid feestje in de Eersteling(de plaatselijke kroeg) voor alle vrienden. Ik heb van beide dagen erg genoten en vond het leuk om iedereen nog even gedacht te zeggen. Bij deze dan ook allen dank voor jullie komst en mooie de kado's.

Inmiddels is mijn tas al ingepakt, en de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik niet genoeg heb aan 20kg bagage. Ik zit er dan ook flink overheen met 6 a 7 kg, dus dat wordt morgen nog even spannend bij het inchecken. Het positieve punt is overigens wel dat alles in mijn koffer past.

Voor nu laat ik het hier bij en het eerst volgende berichtje zal vanuit Jakarta komen. Nog maals bedankt voor alle aanmoedegingen die ik van jullie heb gekregen en tot ziens!

Jeroen

Jeroen

Ik ga voor een half jaar naar Jakarta Indonesie, waar ik voor Garuda Maintenance Facilities een Training Need Analysis ga maken voor hun Line Maintenance Department.

Totaal aantal bezoekers 19404